Beoordelingen van Olympia Papendrecht

Recente recensies van Olympia Papendrecht

5 sterren na 45 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Net als de afgelopen keren zag het eten er lekker en verzorgt uit. De smaak was ook super.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, ruime keuze. Prima verpakt, bij thuiskomst nog warm. Op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten vanavond, echter heb ik het idee dat de hoeveelheid kalamaris n stuk minder is als in het restaurant, daar krijg je 2 schelpen vol vis! Het is ook jammer dat de kalamaris zowat lauw is voordat t thuis is bezorgd. Het is misschien ook n moeilijk product om warm te houden Zodra jullie weer open zijn komen we graag weer in t restaurant eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles keurig op tijd bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ook nog goed warm en ruim voldoende. We bestellen zeker nog eens.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, bezorging keurig en op tijd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd...was lekker...alles was d'r en lekker warm..we gaan zeker nog een x bestellen

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er heel snel en de kwaliteit was weer zoals we gewend zijn van olympia prima.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en stipt op tijd !!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant, lekker en vers eten, vriendelijke eigenaren en medewerkers. Online bestellen is superhandig, je tikt je menu aan, geeft aan wanneer je afhaalt en je betaalt met Ideal. Heerlijk, vers en net zo lekker als in het restaurant zelf.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Souflakimix nadrukkelijk gevraagd GEEN saus! Helaas toch overgoten met saus. Ivm met allergie van degene was dit lastig te eten. Extra friet was niet te eten, zacht en nat. De gyros (bij de beide mixed grill) was niet echt warm. De rest was wel heerlijk overigens.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En keurig op tijd bezorgd (zelfs iets eerder dan verwacht)! In de zomer al genoten van de bbq-pakketten en dit is ook zeker een aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!! Altijd lekker en goed.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sousouki en moussaka waren heerlijk. De gehaktschijven in tomatensaus vonden we niet lekker. Ik denk dat dat deze niet zelf gemaakt zijn en er zat weinig saus bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van een smaakvolle overvloedige maaltijd, die ook keurig op tijd is bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, prima en goed eten. Precies wat wij verwacht hadden. Goede snelle services. Verwachte bezorgtijd wordt vermeld.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en was ruim voldoende..maar je moet wel extra tzatziki bestellen...blij dat we dat ook hadden gedaan...

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, niets te kort gehad. Super bedankt team Olympia!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! En het werd snel en netjes bezorgd. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

—

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer een top service. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd! Eten stond op zo goed als de afgesproken tijd klaar en was goed verpakt. Voor herhaling vatbaar, nu alweer zin in ;)

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en meer dan genoeg. Gewoon zo doorgaan

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en heerlijk gegeten! Het Griekse biertje erbij maakte het af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat we afgehaald hadden was erg lekker en smaakte erg goed jammer sat we niet in het restaurant konden eten, maar zelf s de maaltijden die we meekregen zagen er zelfs netjes opgemaakt uit in de afhaalbakjes. Kwaliteit dus gegarandeerd. Kimen zeker weer eten als het restaurant weer open mag

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en op afgesproken tijdstip geleverd. Kwaliteit prima, hou vol !

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit Heerlijk eten Snel geleverd

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede correctie na missen gerecht bij de bestelling, snel nageleverd met extra flesje heerlijke wijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker. Goed warm. Aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima, op zich lekker gegeten, het had alleen wat warmer gemogen. Misschien goeie thermobags gebruiken of warmhoudapparatuur bij het vervoer. Maar verder niet heel ontevreden.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd Ziet er altijd goed verzorgd uit Blijft zo lekker of je thuis eet of in het restaurant Wij zijn fan!!!😍😍😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het was goed warm en het eten was heerlijk, uitstekende kwaliteit !