Beoordelingen van Olympia Papendrecht

Recente recensies van Olympia Papendrecht

5 sterren na 167 reviews

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De complimenten voor de kok!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeer snel bezorgd.!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en kwaliteit waren weer super. Na de laatste keer ene klein foutje hebben ze dit met vlag en wimpel recht getrokken naar alle tevredenheid. Top gedaan.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sousouki, patat en tzaziki waren goed. Maar we zijn bijzonder teleurgesteld in de kwaliteit van de gyros. Enorm droog, taai, grote bonken en veel harde stukken. Buiten dat in opmerking aangeven géén uien bij de gyros te doen, maar daar is geen gehoor aan gegeven. De uien zaten door heel de bak gemengd. We hebben meer dan de helft weg kunnen gooien. We waren erg teleurgesteld. Wij bestellen hier nooit meer.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super snelle bezorging. Zeker een aanrader.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit weer super....lekker. Keurig op tijd bezorgd

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Veels te weinig vlees en in de patat veeel zout.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Kwaliteit blijft top!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. We hopen binnen niet al te lange tijd weer in het restaurant te kunnen eten. Lekker en gezellig!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vooral de griekse grillgerechten waren top. En lekkere frietjes!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bifteki was nog niet gaar gebakken ik heb hem thuis nog in de pan moeten bakken maar was geen succes met de kaas erop. De bezorgster had ook erg snel gereden want alles lag door elkaar in de bakjes en t bakje tzaziki was opengegaan en alles zat eronder helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met onze kinderen gegeten. Kwaliteit em service super. Netjes en ruim voor tijd bezorgd.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer super

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Alleen miste bij de vega giros het Pitabroodje en bij de gegrilde Groenten de friet

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig. Smaakt altijd super goed. Maar over de grote van een portie twijfelen we wel eens. Zeker in vergelijking met de kosten. Maar vandaag spande echt de kroon. De hoeveelheid viel tegen, smaak wel erg goed.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer smakelijk! 👍

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op maandag 19 april (dag van mn verjaardag) konden wij diverse menu’s bestellen en ook afrekenen via iDeal. De bezorgtijd stond op “Zo Spoedig Mogelijk” maar na 45 minuten wachten toch maar eens gebeld. Geen gehoor.. Ook bij belpoging 2 nogmaals geen gehoor. Achteraf kwamen we er dus achter dat Olympia Papendrecht “gesloten” is op maandag maar dan is het wel héél opmerkelijk dat er eten besteld én betaald kan worden zonder daadwerkelijk eten geleverd te krijgen !!! Erg jammer helemaal als je op je verjaardag eten wilt bestellen wat bij ons een jaarlijkse traditie is...

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat onder de gegrilde groenten is een beetje slap en vochtig. Ik zou de patat er helemaal uithalen en dan wat meer groente erin doen. Voor de rest was het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Optijd klaar en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak en is altijd goed. Maar nu toch wat kleine puntjes... 15 min later bezorgt goed kan gebeuren Maar t eten was niet meer warm. En er zat een heel klein bakje tzaziki bij veelste weinig

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren goed en lekker. Alleen vonden wij het gek dat er bij een aantal gerechten met een saus een servetje op de bodem van het bakje lag, deze wordt natuurlijk nat en hadden af en toe stukjes servet in ons mond. Jammer, zeker wanneer je bijna €130 ervoor hebt.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en prima verzorging en bezorging

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Mousaka en wat voorgerechten. De porties zijn ook lekker groot.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en voldoende. Frites waren wel wat slap. Op afgesproken tijd bezorgd👍🏻👍🏻

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en prima op tijd bezorgd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, lekker en voldoende. Gaan we zeker nog een keer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een gyros kaas die zijn naam echt eraan doet en de souflaki wordt steeds lekkerder. Daarbij altijd warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wat weer helemaal top! Goed warm en snel geleverd. Kwaliteit is zeer goed.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Alles warm, en zeer goede service !!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en warm geleverd. Kwaliteit is prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de 4 menu’s, het was heerlijk en voldoende, we hielden aardig wat over.Ook een pluim voor de verpakking en het lekkere flesje wijn. Maar er gaat toch niets boven, lekker uiteten in het restaurant. Verlopig is dit een prima oplossing.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, binnen een uur bezorgd.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 2 personen eten besteld. Eten was zeer snel bezorgd binnen 30 minuten en was lekker warm. Bezorging gedaan door aardige dame. Zeker voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. In het restaurant is het altijd heerlijk maar de afhaal is ook heel fijn. We missen uiteraard de fijne mensen van Olympia maar genieten van het eten.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect, bestelling was op afgesproken tijdstip gereed en was zoals altijd overheerlijk. Boxen zijn echte aanraders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten bij Olympia, ook nu er alleen afhaal mogelijk is. Gerechten prima, het vlees iets aan de droge kant (door de afhaal?) Had er overall toch net iets meer van verwacht voor schotel van 20 euro. Naast frietjes ook een bakje koolsla en klein bolletje rijst in de schotel. Schotel netjes opgemaakt in bakje ipv die piepschuim bakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Souflaki is heerlijk, alles goed warm en mooie porties. Gewoon super

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Alles goed warm zoals het hoort. En een half uur sneller dan was afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder goed verzorgd, iets vroeger dan gevraagd maar in prima staat en leuk uitgebreid. Jammer dat er niet een klein flesje ouzo bij zat. Niettemin top ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel, het eten is heerlijk gekruid, netjes verpakt allemaal, ruime porties ! Voor herhaling vatbaar

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor fijne bezorging. Het eten smaakte super lekker. Naams mijn schoon ouders bedankt voor heerlijke wijn.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten en stipte bezorging 👌👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! En keurig op tijd bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was alles weer prima in orde en hebben we heerlijk gegeten. De bezorging was stipt op tijd. Een compliment voor de manier van afleveren: het ziet er allemaal aantrekkelijk uit, is warm en smakelijk!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de bezorging als de kwaliteit waren uitstekend! Ruim op tijd geleverd en we hebben heerlijk gegeten! Alsnog hartelijk dank daarvoor!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verbaasd was ik toen er op mijn bestelling overal patat op was gedaan. Op een broodje giros hoort geen patat en ook niet op de gebakken mosselen. Ik hoop na corona dat jullie dit weer weghalen. Voor een kapsalon ga ik wel naar de Turk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stifado zou een heerlijke stoofschotel moeten zijn, nu echter een droog stuk kipfilet, denk gewoon gebakken (?) op een berg uitjes, echt een teleurstelling. Maar hopen dat het restaurant gauw open gaat, dat is namelijk geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Maar er mag wel wat meer rijst en tsatsiki bij.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging altijd exact op tijd en de mixed grill was heerlijk , meer dan genoeg en goed warm. Kortom een aanrader

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd. Ook de kwantiteit was voldoende.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede temperatuur.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op het juiste tijdstip ( uur van te voren besteld). Was heerlijk! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd en zeer goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op een bord😊 Alles zo als altijd, perfect geregeld, duidelijk menu op de website, eenvoudig te bestellen en betalen en tijdstip bezorgen aangegeven en exact op tijd bezorgd. We missen jullie wel hoor.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

super heerlijk was het weer en klok slag half 7 geleverd toppie

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netjes verzorgd en het smaakte goed. Helaas was het eten niet zo warm meer. De frites vonden wij nogal slap en smakeloos. Wel voor herhaling vatbaar.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en keurig op tijd. Alleen de frietjes waren slap maar dat is te begrijpen. Hopelijk snel weer knapperige frietjes eten aan de Veerpromenade..

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De gebruikelijk top kwaliteit. Tot snel

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Lekker eten!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is natuurlijk leuker om bij Olympia zelf te eten, maar dat is nu eenmaal even niet mogelijk. Maar het smaakt net zo lekker als in het restaurant.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op de afgesproken tijd door een vriendelijke bezorger.Het eten was heerlijk, goed verzorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk maar helaas een beetje afgekoeld bij aankomst, vandaar 4 sterren.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

online bestellen ging prima. Maaltijd stond klaar, was warm en lekker. Wel jammer dat je geen dag vantevoren kunt bestellen, vb op vrijdag voor zaterdag.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisterenavond weer een heerlijke maaltijd van Olympia mogen nuttigen. Helaas nog steeds niet mogelijk om in het restaurant te kunnen eten, dan halen we `de Griek` maar naar huis ! Gisteren voor de Gyros voor twee gekozen ( 5 x Gyros op verschillende wijzen bereid ) , een vette aanrader !! Het wordt steeds moeilijker om iets anders te kiezen van de kaart, omdat het gene waar je al eens van genoten hebt zo lekker was , en dat nogmaals wil eten ;-) Maar er staat zoveel lekkers op het menu, dat we gewoon doorgaan !

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak en op tijd geleverd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten. Wij doen dat nog eens!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig exact op tijd. Heel smakelijk. Lekker warm. Uitstekend voor herhaling vatbaar. Het enige wat je in deze Corona tijd mist is de gezellige bediening. Dus prima.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel waar voor je geld! Heerlijke gyros :)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, levering stipt op tijd

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten ! Bezorging stipt op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was eerder gebracht dan afgesproken. Eten was weer heerlijk. Het is alleen anders dan in het restaurant, want wij hadden beiden een pangerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd heerlijk eten👍

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima op tijd afgeleverd! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt mensen👍🏻🙏🏻

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk zoals altijd. Top!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! En nog goedcwarm We hebben genoten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Gaan we zeker nog eens doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar niet echt warm meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling en levering correct. maaltijden verzorgt ingepakt. diner smaakt heerlijk. voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel erg goed.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Gerecht uitstekend. Hoeveelheid voldoende.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en mals vlees. Weer een vriendelijje bezorger. En ook weer keurig op tijd bezorgd.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd gezorgd en afgehandeld. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en smaakvolle maaltijd, op tijd klaar, makkelijk parkeren om af te halen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was lekker mals. De bezorger heel vriendelijk. Zeker een aanrader.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel goed. Alles perfect.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd. Vooral de traditioneel Griekse gerechten zijn heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met kwaliteit, netjes verpakt en ook nog lekker warm. Moeten we eigenlijk vaker doen om ook Vassili en zijn team te steunen, succes deze tijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, netjes bij de deur bezorgd, bezorger zelf netjes op afstand. Eten was erg lekker!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren diverse voorafjes en hoofdgerechten besteld en laten bezorgen door Olympia. Het was fantastisch. Het eten was smaakvol en zeer de moeite waard. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees lekker mals en veel. Lekkete pita Bezorgster heel vriendelijk. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en kwantiteit. Bezorging precies op tijd. Goed Voor herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en binnen 3 kwartier in Sliedrecht. Top!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrolijke bezorging, op tijd, en erg lekker. De keuken van Olympia is goed! Nu we niet uit eten kunnen maak ik graag gebruik van de bezorgservice van Olympia. Vergeet niet Retsina of een Grieks biertje mee te bestellen. Heerlijk :-)

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten zeker genoeg eerder teveel.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en het was heerlijk goed eten en netjes verpakt ook

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees lekker mals. Bezorging keurig op tijd.. Zeker een aanrader. Vriendelijke bezorger.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, we kunnen niet wachten tot het restaurant weer open mag

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds heerlijk gegeten. Het was alweer zo lang geleden. De volgende keer wachten we niet meer zo lang met bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Net als de afgelopen keren zag het eten er lekker en verzorgt uit. De smaak was ook super.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, ruime keuze. Prima verpakt, bij thuiskomst nog warm. Op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten vanavond, echter heb ik het idee dat de hoeveelheid kalamaris n stuk minder is als in het restaurant, daar krijg je 2 schelpen vol vis! Het is ook jammer dat de kalamaris zowat lauw is voordat t thuis is bezorgd. Het is misschien ook n moeilijk product om warm te houden Zodra jullie weer open zijn komen we graag weer in t restaurant eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles keurig op tijd bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ook nog goed warm en ruim voldoende. We bestellen zeker nog eens.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, bezorging keurig en op tijd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd...was lekker...alles was d'r en lekker warm..we gaan zeker nog een x bestellen

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er heel snel en de kwaliteit was weer zoals we gewend zijn van olympia prima.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en stipt op tijd !!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant, lekker en vers eten, vriendelijke eigenaren en medewerkers. Online bestellen is superhandig, je tikt je menu aan, geeft aan wanneer je afhaalt en je betaalt met Ideal. Heerlijk, vers en net zo lekker als in het restaurant zelf.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Souflakimix nadrukkelijk gevraagd GEEN saus! Helaas toch overgoten met saus. Ivm met allergie van degene was dit lastig te eten. Extra friet was niet te eten, zacht en nat. De gyros (bij de beide mixed grill) was niet echt warm. De rest was wel heerlijk overigens.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En keurig op tijd bezorgd (zelfs iets eerder dan verwacht)! In de zomer al genoten van de bbq-pakketten en dit is ook zeker een aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!! Altijd lekker en goed.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sousouki en moussaka waren heerlijk. De gehaktschijven in tomatensaus vonden we niet lekker. Ik denk dat dat deze niet zelf gemaakt zijn en er zat weinig saus bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van een smaakvolle overvloedige maaltijd, die ook keurig op tijd is bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, prima en goed eten. Precies wat wij verwacht hadden. Goede snelle services. Verwachte bezorgtijd wordt vermeld.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en was ruim voldoende..maar je moet wel extra tzatziki bestellen...blij dat we dat ook hadden gedaan...

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, niets te kort gehad. Super bedankt team Olympia!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! En het werd snel en netjes bezorgd. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer een top service. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd! Eten stond op zo goed als de afgesproken tijd klaar en was goed verpakt. Voor herhaling vatbaar, nu alweer zin in ;)

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en meer dan genoeg. Gewoon zo doorgaan

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en heerlijk gegeten! Het Griekse biertje erbij maakte het af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat we afgehaald hadden was erg lekker en smaakte erg goed jammer sat we niet in het restaurant konden eten, maar zelf s de maaltijden die we meekregen zagen er zelfs netjes opgemaakt uit in de afhaalbakjes. Kwaliteit dus gegarandeerd. Kimen zeker weer eten als het restaurant weer open mag

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en op afgesproken tijdstip geleverd. Kwaliteit prima, hou vol !

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit Heerlijk eten Snel geleverd

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede correctie na missen gerecht bij de bestelling, snel nageleverd met extra flesje heerlijke wijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker. Goed warm. Aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima, op zich lekker gegeten, het had alleen wat warmer gemogen. Misschien goeie thermobags gebruiken of warmhoudapparatuur bij het vervoer. Maar verder niet heel ontevreden.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd Ziet er altijd goed verzorgd uit Blijft zo lekker of je thuis eet of in het restaurant Wij zijn fan!!!😍😍😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het was goed warm en het eten was heerlijk, uitstekende kwaliteit !